ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

EREYNA_XENES_GLOSSES-AGGLIKA

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΡΕΥΝΑ στα Χανιά, έχουμε ιδρύσει τις ξένες γλώσσες ΕΡΕΥΝΑ, όπου δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση και πιστοποίηση της Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες. Το πρόγραμμά μας στοχεύει στην ταχύρρυθμη εκπαίδευση των υποψηφίων, προσφέροντας ειδικά τμήματα που έχουν ως στόχο την εξοικείωση και την άμεση δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης σε διάφορα επίπεδα, ανάλογα με το υπάρχον επίπεδο εξοικείωσης του κάθε συμμετέχοντα.

Συνεργαζόμαστε με διάφορους αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης από τον ΑΣΕΠ, προσφέροντας πιστοποιήσεις όπως το Open College of Network ή το LanguageCert LTE. Κάθε πιστοποίηση έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, αλλά είναι εξίσου αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ, και προσφέρουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες σε επίπεδα Lower (B2) ή Advanced/Proficiency (C1/C2).

Προσφέρουμε ποικίλες εξετάσεις πιστοποίησης, καθεμία με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, το δίπλωμα Open College of Network είναι φιλικό, προσφέρει ενιαίο format και θεματολογία από τη σύγχρονη πραγματικότητα.

agglika-gia-enilikes-ereyna-chania

Το LanguageCert LTE είναι ένα τεστ με εξέταση διάρκειας 90 λεπτών που εξετάζει μόνο το reading και listening, χωρίς προφορικά και έκθεση. Δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να εξεταστούν και online στον δικό του χώρο, ενώ τα αποτελέσματα βγαίνουν μέσα σε 2 μέρες. Το κέντρο μας έχει πιστοποιηθεί ως επίσημο εξεταστικό κέντρο της LanguageCert, προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες και ευελιξία στους υποψηφίους. Περισσότερα εδώ…

Στις ξένες γλώσσες ΕΡΕΥΝΑ, προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε συμμετέχοντα. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον, παρέχοντας στους σπουδαστές την απαιτούμενη υποστήριξη και εμπιστοσύνη για την επιτυχή προσέγγιση των εξετάσεων.

Οι καταρτισμένοι εκπαιδευτές μας, με επαγγελματική πείρα και αναγνωρισμένη επιτυχία στον χώρο της γλωσσομάθειας, διδάσκουν με πάθος και αφοσίωση, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους ικανότητες με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα. Μέσα από προχωρημένες μεθόδους διδασκαλίας και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, ενθαρρύνουμε την ανεκτίμητη αξία της γλωσσομάθειας και προωθούμε την επιτυχία και την εξέλιξη των συμμετεχόντων.

Επενδύστε στον εαυτό σας και ανακαλύψτε τις άπειρες ευκαιρίες που ανοίγονται με την πιστοποίηση της Αγγλικής γλώσσας. Είτε επιθυμείτε να βελτιώσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες για επαγγελματικούς λόγους, είτε απλώς για να επεκτείνετε τους γνωστικούς σας ορίζοντες, εμείς είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της μάθησης σας.

Ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να ενταχθείτε στην δυναμική κοινότητά μας. Ανακαλύψτε την αυτοπεποίθηση και τις δυνατότητες που μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από την εκπαίδευση και πιστοποίηση στα Αγγλικά. Η γνώση της Αγγλικής γλώσσας είναι πλέον απαραίτητη στον σύγχρονο επαγγελματικό κόσμο και μπορεί να ανοίξει νέες πόρτες για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη.

lower-proficiency-sta agglika-ereyna-chaniaΣτο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΡΕΥΝΑ, η ανάπτυξη της γλωσσομάθειας είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας, και προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα για να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες και επίπεδα γνώσης των συμμετεχόντων. Είτε έχετε ήδη κάποια βασική γνώση της Αγγλικής και επιθυμείτε να προχωρήσετε σε υψηλότερο επίπεδο, είτε ξεκινάτε από το μηδέν, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

Η πιστοποίηση στην Αγγλική γλώσσα μπορεί να αποτελέσει ένα ανεκτίμητο προσόν στο βιογραφικό σας, ανοίγοντας νέες δυνατότητες απασχόλησης και καριέρας. Επιπλέον, η αυτοπεποίθηση που αποκτάτε μέσα από την εξειδικευμένη εκπαίδευση στη γλώσσα σας επιτρέπει να ανταποκριθείτε με επιτυχία σε προηγμένες γλωσσικές απαιτήσεις και να επικοινωνείτε αποτελεσματικά σε διεθνές επίπεδο.

Στις ξένες γλώσσες ΕΡΕΥΝΑ, η προσέγγισή μας βασίζεται στην ποιότητα, την εξειδίκευση και την ατομική προσέγγιση. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της δυναμικής κοινότητάς μας και να ανακαλύψετε τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από την εκπαίδευση και πιστοποίηση στα Αγγλικά.

ΝΕΕΣ ΕΝΑΡΞΕΙΣ

ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΕΝΑΡΞΗ: σε λίγες μέρες
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 Μήνες (48 ώρες)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: (Τρίτη– Πέμπτη 18:00-19:30)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:4 Δόσεις Χ 75€/μήνα = 300€ σύνολο

LOWER ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΟΥΣ

ΕΝΑΡΞΗ: 24/10/23
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 Μήνες (72 ώρες)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Τρίτη-Πέμπτη 16:30-18:00
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:6 Δόσεις Χ 80€/μήνα = 480€ σύνολο

PROFICIENCY ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ

ΕΝΑΡΞΗ: σε λίγες μέρες
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 7 Μήνες (84 ώρες)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:  Τρίτη-Πέμπτη 19:30-21:00
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:7 Δόσεις Χ 85€/μήνα = 595€ σύνολο

Scroll to Top